Yrttituotteet

Viljelemme väinönputkea, siankärsämöä ja maarianheinää ja keräämme sadon hellästi käsin, jokaisen kasvin yksitellen. Luonnosta keräämme mm. mesiangervoa, horsmankukkaa ja katajankerkkää.

Valmistamme yrteistä hunajauutteita, hilloja, makeisia, öljyjä ja siirappeja sekä

kuivattuja tuotteita. Niissä voit nauttia väinönputken ja muiden yrttien parantavista voimista ja vivahteikkaasta mausta.Tuotteistamme saa persoonallisen liikelahjan, joka antaa potkua asiakas- suhteeseen.

Öljyt Jokaisessa pisarassa tunnet Lapin auringon hyvää tekevän voiman. Tuoreet, tuoksuvat yrtit on uutettu elintarvikelaatuiseen öljyyn.   Lisätiedot.Hillot Lapin lakkahillo on klassikko ja tyrnihyytelö piristävä terveyspommi.  Väinönputkihillo: kakkuihin, suklaakääretorttuun, juuston kaveriksi, suolaisiin leivonnaisiin.   Lisätiedot.Makeiset Suloisen marjaisia ja raikkaan yrttisiä suupaloja. Mukavan pieni pussi (100 g) on sallittu herkku ja mieluinen tuliainen.   Valikoiman lisäksi saatavana mainoslahjaksi yrityksen tervehdyksellä varustettu makeispussi..   Lisätiedot.Siirapit Keitämme siirapit hiljalleen ja huolellisesti. Niihin on tiivistetty yrttien ja marjojen hienot aromit.  Siirapit: kuumiin juomiin, paahtoleivälle, jäätelöön, ruokiin, marinadeihin.   Lisätiedot.Hunajat Hunajan ja sokerin makeus saa ytyä voimayrteistä!   Hunajauutteet: juomiin hunajan tapaan, leivänpäällisenä, sellaisenaan.  Lisätiedot.Kuivatut yrtit Kuivatuissa yrteissä tuoksuu auringossa hehkuva niitty. Säväytä hyppysellisellä Lapin kesän voimaa!  Lisätiedot.